torsdag 6. november 2008

Akkurat da flere begynte å lure på hvor det var blitt av den nye stjernen innen ultrainteressant biblioteksformidling pr blogg; hadde han fått hele Forarbeider til Norgske Lover i knollen og lå begravd hinsides hjelp, eller var noe annet leit skjedd, men så viser det seg at niks. Så er vi der igjen altså. ååå buggi buggi buggi.
Grunnen til få oppdateringer er få og egentlig ganske uinteressante, men vi kan jo, for å antitrivialisere livet og verden eller noe i den duren, si at det skyldes et rikig ubehagelig bokorm-angrep oppe i 9.mag, altså spesialsamlingens skrifter, og der er det mye godt for en glad bokorm. Så vi måtte fram med spesialkriseutstyret; gassmasker, vernedrakter, og alle bibliotekarers Håp og Frelse, nemlig [k]zPrayBook[/k], som er en bokspray som gjør bøkene fæle og tørre for en tid, så ingen bokormer så mye som snur en side. Dette var litt av en jobb, så etterpå har det vært noen dager med brus og boller og ludo, for å markere innsatsen.
Men nå er det altså tilbake til gammelt gjenge.
Gratulerer USA, med ny president, og gratulerer til alle som har bursdag idag! Skal du ut idag, og bor i Trondheimsområdet, er det litt kaldt, kanskje til og med minus, så det kan være lurt å ta på seg noe.

Ingen kommentarer: